Română (România)Russian (CIS)

Antreul - este...

AddThis Social Bookmark Button

Antreul – este…

 

Antreul – este prima impresie pe care si-o crează oaspetele paşind  pragul casei.

 Mobilierul pentru antreu la comandă vă permite îndeplinirea dorinţelor dumneavoastră şi folosirea maximmală a spaţiului existent. Forma mobilei de hol  propusă de noi este utilă şi modernă.

 

 

 

 

 

 

Penru a crea o impresie bună  despre întreaga casă  trebuie să începem cu mobilierul din hol altfel numit antreu. În mobilierul dat păstrăm  deobicei  pantofi, haine, umbrele si alte lucruri utile.

 

 
Din nefericire, designerii de astăzi mai frecvent proiectează   holuri mai puţin  spatioase.
Majoritatea apartamentelor au un coridor lung sau mai scurt dar,frecvent foarte  îngust. Putem extinde holul cu ajutorul oglinzilor,  utilizare oglinzilor de formate mari ne permit vizual  mărirea spatiului. Pentru cea mai raţională  distribuţie a lucrurilor, în mobilierul din aşa tipuri de antreuri    ne vin în  salvare dulapurile-coupe. Ele sunt mult mai compacte, ocupă mai puţin spaţiu decât dulapurile  convenţionale, dar nu sunt mai puţin încăpător.

 

 

Deci, să fie cel mai bun mod de a organiza spaţiul. Pentru un dulap, profundă decizie corecta va fi mecanism special  de echipament, care ne permit ca îmbrăcămintea să stea în două rânduri. Dulapul pentru haine este mai bine, să-l împărţim  în mai multe secţiuni. Într-una dintre ele vor fi stocate  haine folosite mai rar, şi in altul hainele de sezon.

 Mobila de hol poate fi  realizată din pal melaminat in diverse culori cu folosire altor materiale decorative precum bambus, ratang, sticla sablată si alte.

Mobilierul din antreu poate fi personalizat astfel încît să se incadreze perfect în spaţiul dumneavoastră şi să  fie util pentru un hol modern. Materialele si accesoriile sunt importate din Austria. PAL melaminat de 18 mm, cant ABS de la 0.6mm pana la 2 mm, balamale si sertare marca BLUM.,  accesoriile ( glisiere , mînere, etc) importe din Austria si Italia,  picioarele prevăzute cu alunecători de plastic pentru protectia pardoselii.

Dacă veţi face comandă a  mobilierului pentru antreu la noi, veţi reuşi să creaţi o frumoasă atmosferă chiar de la pragul casei.