Română (România)Russian (CIS)

Dulapuri Сoupe (Finisaj)

AddThis Social Bookmark Button

Compania AMELINA-MOB va propune fabricarea la comanda a diversilor tipuri de dulapuri-cupe care sunt practice si functionale. Gamă bogată de culori, design original si incadrarea in interiorul dorit toate acestea, la un preţ atractiv si accesibil.

Dulapurile-coupe pot fi incorporate sau ca unitati separate, dulapurile separate sunt stocate pe deplin facilitate, dacă este necesar, le puteţi muta în spaţiu. Acesta conţine toate elementele un schelet: capac, peretii laterali, josul. Existenta pertelui din PFL in spatele dulapului, pastreaza cadru de la îndoirea sau răsucirea. Mai ales populare sunt dulapurile-coupe colt. Dulapurile-coupe incorporate permite utilizarea funcţională a tot spaţiului din acasă. Aceste dulapuri nu se pot mişca în spaţiu, deoarece acestea sunt anexate la acest interior. Deci, în loc de peretele din spate, panourile laterale, acoperiş sau podea, aveţi posibilitatea să utilizaţi pereţii, podeaua şi tavanul camerei. Ele sunt deseori incluse într-o nişă, şi întotdeauna elementele lor sunt fixate pe perete. O parte importantă a dulapurilor-coupe sunt uşile culisante. Ele reprezintă un cadru, care este fabricat din aluminiu existent in patru culori si cinsprezece forme diverse.Din acelasi material sunt facute si piesele pentru mecanismul de alunecare.

Catalogul dulapurilor-coupe le puteţi vedea pe site-ul nostru.

Elemente ecologice şi naturale frecvent folosite la decorarea dulapurilor coupe sau altor tipuri a mobilei de corp.

Rattan Prestige - Ratan / Bambusul/ Loom

Mobilierul cu elemente din ratan,bambus sau loom e la mare moda in ultimii ani, isi gaseste locul in stiluri dintre cele mai diferite de amenajare, de la oriental, japonez sau colonial, pana la rustic sau chiar modern. Stilul tropical constituie una dintre cele mai noi tendinte in amenajarile interioare. Acesta se caracterizeaza prin confort, caldura, accente exotice, culori linistitoare si elemente naturale cu texturi puternice. Acest stil poate fi definit ca “minimalism rafinat”, deoarece combina texturi multiple si imprimeuri complicate, insa cu detalii simple si accesorii putine la numar si de dimensiuni mari. Stil este folosit cel mai frecvent in cadrul livingului insa poate fi adaptat si pentru dormitor si baie.

Bambusul (bamboo) este o iarbă specifică lemnoasă, care se deosebeşte prin durabilitate şi rezistenţă la umiditate datorită provenienţei sale tropicale. În combinaţie cu alte materiale decorative — oglinda, sticla, PFL, materialul plastic — dă mobilei un colorit exotico-urbanistic irepetabil. Mobilierul cu elemente de bambus, isi gaseste locul in stiluri dintre cele mai diferite de amenajare, de la oriental, japonez sau colonial, pana la rustic sau chiar modern.

Loom este un material din fibre naturale şi artificiale împletite. Este un material ultramodern foarte comod şi rezistent în expluatare.

Vă propunem următoarele modele de Ratan :

Vă propunem următoarele modele de Bambus :

Vă propunem următoarele modele de Loom :