Română (România)Russian (CIS)

Garderoba(Dressing)

AddThis Social Bookmark Button

Garderoba (Dressing) - un sistem de depozitare.

  

         Garderoba ne ajuta bine sa rezolvam  problema  spaţiului liber în casă. Modele de sisteme  propuse de compania noastra permit utilizarea la maximum a  oricarui spaţiu, inclusiv a celor care nu sunt disponibile pentru instalarea de mobilier colturi, nise, pereţi şi plafoane.

 

 

 

 

 

 

In compania noastra, vi se va oferi cu siguranţă toate opţiunile pentru amenajarea unei garderobe. 

               Prin urmare, in dezvoltarea de conţinut al acestui sistem, ne vom concentra pentru utilizarea la maxim a spaţiului pastrind  uşurinţa in  utilizare. Aspectul sofisticat de diferite secţiuni în funcţie de cerinţele ergonomice moderne, va vom ajuta sa creati într-un dulap apartament, si chiar sa divizati în două părţi: de exemplu, bărbaţi şi femei.
Dacă o garderoba( dressing) separată în temeiul acolo, pentru depozitarea hainelor si incaltaminte, poate bloca uşile glisante din camera (dormitor, copii) sau de la perete la perete in  coridor.

 

              În căutare a feroneriei de calitate, garderoba de umplere şi o sală de dressing, VIBO, incontestabil este  cea mai bună opţiune. Aceasta companie este un lider recunoscut în producţia de mobilier şi accesorii pentru a amenaja util o garderoba.
Renumit pentru calitatea înaltă şi durabilitate a materialelor VIBO. Acest lucru înseamnă că dupa echiparea unei garderobe, vei uita de problemele asociate cu lucruri de depozitare.
Asortimentul include o varietate largă de dispozitive VIBO. Multe dintre elementele pot fi echipate cu închizători cu amortizare, care mareste mult confortul şi funcţionalitatea garderobei.

Pentru a face mai uşor pentru a naviga într-o varietate de detalii, vom enumera principalele elemente folosite in amenajarea garderobei. 
            Rafturile sunt diferite în stil, dimensiune şi tipul de mecanism (de exemplu, rambursabile, amortizate), fixe sau retractabile.
  Cosuri - una dintre cele mai utilizate  elemente in garderoba. Cosurile pot fi de diferite inălţimi si adâncimi.    Ele sunt foarte utiel pentru depozitarea obiectelor mici, cum ar fi lenjeriea de corp.
           Cuier -  Popular pentru cravate si curele  pot fi standard sau retractabile
Barbatii vor aprecia cuierul echipat cu un sistem care previne alunecarea de pantaloni.
Garderoba(Dressing) pote fi suplimentata cu rafturi moi, suspendate din bara pentru umerase.  Acest lucru are sens atunci când bara este de folos, şi locul pe rafturile nu este suficient. Materialul textil este durabil, frumos şi uşor de curăţat.                        Demn de înlocuire pentru tije standard este un pantograful. Sarcina utilă a  pantografului este.  Avantajul său principal - capacitatea de a folosi spatiul de sub plafonul înalt. Fixate la partea din spate a acestui model sau  de pereţii laterali.
Pantograful este întreg sau împărţit în două bare.

               Astfel, datorită varietatii de produse VIBO puteţi obţine  o garderoba(dressing) de vise, precum şi materiale de calitate  ce asigură durabilitatea lor.

              Compania VIBO este unul dintre cele mai cunoscute companii din Italia şi în străinătate, specializate în prelucrarea de fire din metal. Credibilitatea dintre aceste branduri sunt întotdeauna justificate.